Laminaat

PVC laminaat is een makkelijk te leggen vloer. De vloer combineert het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige leg proces van click vloeren. De PVC vloer heeft een prachtige natuurgetrouwe uitstraling. Je voelt zelfs de houtnerven. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer.

Het is dé vloer voor elke ruimte in huis! Een ultieme vloer van de toekomst nu al in zeventien verschillende decoren uitgerust met een slijtlaag van 0,55 mm.

Verschillende uitvoeringen

EIKEN LOOK PVC

PVC laminaat Click 100% waterbestendig,
Dus kan ook gelegd worden in badkamers en keukens. Door de geringe dikte van 4,5 millimeter. Easy click. Eenvoudig zelf te leggen verlijmen niet meer nodig Geschikt voor vloerverwarming. Geschikt voor projecten bedrijfsmatig gebruik. Gemakkelijk te reinigen met normale schoonmaakmiddelen. Ook te verkrijgen in Eiken look. Veel variatie mogelijk.

BETON LOOK PCV

Ook te verkrijgen in beton-look. Veel variatie mogelijk. PVC laminaat Click 100% waterbestendig. Dus kan ook gelegd worden in badkamers en keukens. Door de geringe dikte van 4,5 millimeter. Easy click. Eenvoudig zelf te leggen verlijmen niet meer nodig Geschikt voor vloerverwarming. Geschikt voor projecten bedrijfsmatig gebruik. Gemakkelijk te reinigen met normale schoonmaakmiddelen.

MARMER LOOK PVC

Marmer maar dan makkelijk te leggen en onderhoudsvrij! Dat kan. PVC laminaat Click 100% waterbestendig. Dus kan ook gelegd worden in badkamers en keukens. Door de geringe dikte van 4,5 millimeter. Easy click. Eenvoudig zelf te leggen verlijmen niet meer nodig Geschikt voor vloerverwarming. Geschikt voor projecten bedrijfsmatig gebruik. Gemakkelijk te reinigen met normale schoonmaakmiddelen.

Een thuis afspraak plannen?

Wij bellen je vrijblijvend. Je bent tot niets verplicht.

Vloerenfestival

Distributiecentrum 
Drie Stellingenweg 45 GN
Oosterwolde
Let op geen showroom hier
06 – 47 78 75 86

Onze inzet

Wij willen voor iedere klant de beste vloer tegen de beste voorwaarden. Onze adviseurs zijn deskundig en helpen je met het uitzoeken van de perfecte vloer in jullie huis.